Свіже м’ясо з підливою ніжно розтане у роті

Інгредієнти
| Яловичина – 500г | |
| Цибуля ріпчаста – 1шт | |
| Морква – 1шт | |
| Спеції – За смаком |
Як приготувати Гуляш з яловичини, в мультиварці
Смачний соковитий рецепт м’ясного вечері
Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти. М’ясо промити і просушити паперовими рушниками. Овочі вимити, почистити



Цибулю дрібно порубати, моркву тремо на крупній тертці або ріжемо на кубики

М’ясо ріжемо на дрібні кубики

В мультиварці включаємо режим смаження, додаємо трохи олії. Обсмажуємо м’ясо хвилин 10, додаємо цибулю і моркву

Спеції для гуляшу змішуємо з водою

Додаємо в каструлю спеції, включаємо режим гасіння, закриваємо кришкою і готуємо дві години.
Подаємо до будь-якого гарніру або свіжим овочам. Приємного апетиту!
