Свіже м’ясо з підливою ніжно розтане у роті
Інгредієнти
Яловичина – 500г | |
Цибуля ріпчаста – 1шт | |
Морква – 1шт | |
Спеції – За смаком |
Як приготувати Гуляш з яловичини, в мультиварці
Смачний соковитий рецепт м’ясного вечері
Покроковий рецепт
Підготуємо інгредієнти. М’ясо промити і просушити паперовими рушниками. Овочі вимити, почистити
Цибулю дрібно порубати, моркву тремо на крупній тертці або ріжемо на кубики
М’ясо ріжемо на дрібні кубики
В мультиварці включаємо режим смаження, додаємо трохи олії. Обсмажуємо м’ясо хвилин 10, додаємо цибулю і моркву
Спеції для гуляшу змішуємо з водою
Додаємо в каструлю спеції, включаємо режим гасіння, закриваємо кришкою і готуємо дві години.
Подаємо до будь-якого гарніру або свіжим овочам. Приємного апетиту!