Гуляш з яловичини, в мультиварці

Гуляш з яловичини, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіже м’ясо з підливою ніжно розтане у роті

Інгредієнти

Яловичина – 500г
Цибуля ріпчаста – 1шт
Морква – 1шт
Спеції – За смаком

Як приготувати Гуляш з яловичини, в мультиварці

Смачний соковитий рецепт м’ясного вечері

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти. М’ясо промити і просушити паперовими рушниками. Овочі вимити, почистити



Цибулю дрібно порубати, моркву тремо на крупній тертці або ріжемо на кубики

М’ясо ріжемо на дрібні кубики

В мультиварці включаємо режим смаження, додаємо трохи олії. Обсмажуємо м’ясо хвилин 10, додаємо цибулю і моркву

Спеції для гуляшу змішуємо з водою

Додаємо в каструлю спеції, включаємо режим гасіння, закриваємо кришкою і готуємо дві години.

Подаємо до будь-якого гарніру або свіжим овочам. Приємного апетиту!