Моркву миємо, чистимо,, нарізаємо,кому як подобається.сьогодні я наріжу кільцями.Цибулю чистимо ,дрібно ріжемо. Нарізані моркву і цибулю, відправляємо на сковороду з рослинним маслом і пасеруємо.
Солодкий перець,миємо .чистимо і дрібно ріжемо. Відправляємо на сковороду до овочів хвилин через десять після початку приготування.
Воду попередньо закип’ятимо в трьох літрової каструлі. Овочі зі сковороди,перекладаємо в киплячу воду.
Через сім хвилин після овочів викладаємо в каструлю,попередньо відварену до підлозі готовності червоний рис.Ще хвилин через десять викладаємо в каструлю,попередньо вимиту і нарізану картоплю.
Майже відразу після закладання картоплі, можна в киплячий суп покласти заздалегідь сформовані фрикадельки.
Доводимо до кипіння і хвилин через 10 в каструлю з супом викладаємо спеції (коріандр,кріп,лавровий лист,перець горошком), посолити і поперчити за смаком. Я додала ще пару щіпок хмелі-сунелі, пучок зелені кропу і сушений часник, дуже захотілося більш пікантного смаку супу.Варимо до готовності.