Гювеч по родопски (гуляш)

Гювеч по родопски (гуляш) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо курки підготувати для обжарювання – нарізати шматочками. Цибулю, моркву, картоплю, часник нарізати (можна крупно).

М’ясо курки, цибулю, моркву, часник, картоплю скласти в вог і обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору (15-20 хвилин). Додати гострий червоний мелений перець, чорний мелений перець, каррі і сіль.

Баклажан, кабачок, перець, помідори нарізати шматочками.

Скласти шарами обсмажену суміш (м’ясо курки, картопля, цибуля, часник, морква), баклажан, кабачок, перець, помідори в глиняний посуд.

Готувати в розігрітій до 200 0 С духовці 50 хвилин.