Гювеч з курячих сердець з цибулею, грибами і помідорами

Гювеч з курячих сердець з цибулею, грибами і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі серця з цибулею, грибами і помідорами – ситне блюдо на кожен день.

Інгредієнти

курячих сердець – 500 г
сіль – за смаком
цибулини – 3 головки
гриби – 400 г
сир, можна плавленого – 50 г
чорний перець – не багато
жир – за смаком
чабер – за смаком

Як приготувати Гювеч з курячих сердець з цибулею, грибами і помідорами

Гювеч з курячих сердець з цибулею, грибами і помідорами – дуже смачна страва. Інгредієнти попередньо обробляються на сковороді, а потім запікаються в глиняному горщику.

Покроковий рецепт

Курячі серця відварюємо до підлозі готовності. Очищену головку цибулі нарізаємо півкільцями.

Розігріваємо сковороду, кладемо трохи жиру і цибулю, до них додаємо, крупно нарізані гриби, і обсмажуємо на середньому або сильному вогні, щоб з них пішла вода і вони трохи під сушилися. Потім додаємо сердечка і спеції.

Пересипаємо всю масу в гювече, кладемо зверху плавлений сирок і красиво укладаємо часточки помідорів. Запікаємо курячі сердечка в духовці близько 20-30 хвилин. Подаємо до столу, приємного апетиту!