Курячі серця з цибулею, грибами і помідорами – ситне блюдо на кожен день.
Інгредієнти
курячих сердець – 500 г | |
сіль – за смаком | |
цибулини – 3 головки | |
гриби – 400 г | |
сир, можна плавленого – 50 г | |
чорний перець – не багато | |
жир – за смаком | |
чабер – за смаком |
Гювеч з курячих сердець з цибулею, грибами і помідорами – дуже смачна страва. Інгредієнти попередньо обробляються на сковороді, а потім запікаються в глиняному горщику.
Покроковий рецепт
Курячі серця відварюємо до підлозі готовності. Очищену головку цибулі нарізаємо півкільцями.
Розігріваємо сковороду, кладемо трохи жиру і цибулю, до них додаємо, крупно нарізані гриби, і обсмажуємо на середньому або сильному вогні, щоб з них пішла вода і вони трохи під сушилися. Потім додаємо сердечка і спеції.
Пересипаємо всю масу в гювече, кладемо зверху плавлений сирок і красиво укладаємо часточки помідорів. Запікаємо курячі сердечка в духовці близько 20-30 хвилин. Подаємо до столу, приємного апетиту!