.
Інгредієнти
М’ясо баранини – 300 г (грудка) | |
Волоські горіхи – 80 г | |
Соус Сацебелі – 100 г (або Ткемалі) | |
Рис – 150 г | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Часник – 2 зубчики | |
Хмелі-сунелі – 1,5 ч. л. | |
Червоний перець – 1 ч. л. | |
Перець горошок – 4-5 шт. | |
Зелень – за смаком |
Як приготувати Харчо з баранини
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти..
Зварити бульйон з баранячої грудинки. М’ясо витягнути остудити, очистити від жиру, порвати на шматочки, знову закинути в бульйон.
У бульйон засипати рис, варити 10-15 хвилин.
Цибулю почистити, дрібно покришити, обсмажити до золотистого кольору. Додати в бульйон.
Горіхи порубати ножем або подрібнити у блендері, закинути в суп.
Додати соус Сацебелі (або Ткемалі).
Відразу додати хмелі-сунелі, червоний мелений і чорний горошок перець. Варити ще 5-10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник. Зняти з вогню, дати настоятися.
Розлити по тарілках, притрусивши зеленню петрушки.