.

Інгредієнти
| М’ясо баранини – 300 г (грудка) | |
| Волоські горіхи – 80 г | |
| Соус Сацебелі – 100 г (або Ткемалі) | |
| Рис – 150 г | |
| Рослинне масло – 1 ст. л. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Хмелі-сунелі – 1,5 ч. л. | |
| Червоний перець – 1 ч. л. | |
| Перець горошок – 4-5 шт. | |
| Зелень – за смаком |
Як приготувати Харчо з баранини
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти..

Зварити бульйон з баранячої грудинки. М’ясо витягнути остудити, очистити від жиру, порвати на шматочки, знову закинути в бульйон.

У бульйон засипати рис, варити 10-15 хвилин.

Цибулю почистити, дрібно покришити, обсмажити до золотистого кольору. Додати в бульйон.

Горіхи порубати ножем або подрібнити у блендері, закинути в суп.

Додати соус Сацебелі (або Ткемалі).

Відразу додати хмелі-сунелі, червоний мелений і чорний горошок перець. Варити ще 5-10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник. Зняти з вогню, дати настоятися.

Розлити по тарілках, притрусивши зеленню петрушки.
