Холодний борщ

Холодний борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування холодного борщу.

Покроковий рецепт


Натираємо 2-2.5 варених буряків на тертці, після чого перекладаємо вийшло в каструлю з охолодженою водою і відразу ж додаємо оцет, для отримання красивого кольору. Відразу можна додати кілька чайних ложок цукру і сіль за смаком, після чого все перемішуємо і залишаємо настоятися.

Нарізаємо цибулю дрібними кільцями, обрізавши кінчики і висипаємо його в каструлю. Настала черга кропу, який потрібно дуже дрібно нашаткувати для отримання особливого аромату. Висипаємо вийшло в каструлю, перемішуємо і знову залишаємо настоюватися перейшовши до наступного кроку.

Додаємо 2 столові ложки гірчиці, вона додасть гостроти. ретельно перемішуємо. Пробуємо і коректуємо за смаком на сіль і цукор, після чого прибираємо все це в холодильник.


Огірок нарізаємо шинку дрібною соломкою. Після чого дрібно кришимо яйця або перетираємо їх на тертці. Тепер можна змішати нашу нарізку. Готове.


Накладаємо 1\3 тарілки нарізки з п’ятого кроку, дістаємо бульйон з холодильника і заповнюємо тарілку повністю.

Приємного апетиту 😉