Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування холодного борщу.
Покроковий рецепт
Натираємо 2-2.5 варених буряків на тертці, після чого перекладаємо вийшло в каструлю з охолодженою водою і відразу ж додаємо оцет, для отримання красивого кольору. Відразу можна додати кілька чайних ложок цукру і сіль за смаком, після чого все перемішуємо і залишаємо настоятися.
Нарізаємо цибулю дрібними кільцями, обрізавши кінчики і висипаємо його в каструлю. Настала черга кропу, який потрібно дуже дрібно нашаткувати для отримання особливого аромату. Висипаємо вийшло в каструлю, перемішуємо і знову залишаємо настоюватися перейшовши до наступного кроку.
Додаємо 2 столові ложки гірчиці, вона додасть гостроти. ретельно перемішуємо. Пробуємо і коректуємо за смаком на сіль і цукор, після чого прибираємо все це в холодильник.
Огірок нарізаємо шинку дрібною соломкою. Після чого дрібно кришимо яйця або перетираємо їх на тертці. Тепер можна змішати нашу нарізку. Готове.
Накладаємо 1\3 тарілки нарізки з п’ятого кроку, дістаємо бульйон з холодильника і заповнюємо тарілку повністю.
Приємного апетиту 😉