Зробити опару: 100 мл теплої води+ 1 чайна ложка цукру+дріжджі. Поставити в тепле місце на 10 хв.
Айран змішати з водою. Підігріти.
Додати розтоплене вершкове масло
Додати сіль і цукор і опару.
Перемішати
Поступово всипати просіяне борошно і замісити м’яке тісто. Залишити на годину. Тісто має збільшиться вдвічі.
Очищену картоплю, відварити в підсоленій воді. Добре потовкти. Остудити. Додати тертий сир. Скільки потрібно сиру, сказати складно. Пробуйте, головне , щоб вам було ???? Перемішати. Якщо треба, досолити. Зліпити кружечки за розміром з жіночий кулак.
З тіста теж зліпити кружечки, такого ж розміру, що і начинка. Дати піднятися 15 хвилин.
Зробити корж з тіста, в середину покласти начинку. Защипнути зверху, щоб начинка залишилася всередині. Приплюснути рукою і розкачати качалкою.
Смажити на розпеченій сухій сковорідці, до рум’яної коротше. Рясно змастити вершковим маслом. Смажені коржики з картоплею готові.