Не дуже складне в приготуванні страва порадує любителів індійської кухні.
Інгредієнти
Насіння гірчиці – 1 чайна ложка | |
Кардамон зелений – 3 шт. | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Кмин – 0,5 столової ложки | |
Зіра – 0,5 столової ложки | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Кориця – 1/4 чайної ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Індійське каррі – 1 столова ложка | |
Перець червоний чилі мелений – 0,5 чайної ложки | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Чікен масала – 1 столова ложка | |
Сметана – 1 стакан | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Цибуля ріпчаста – 3 шт. | |
Помідори – 0,5 кг. | |
Філе куряче – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Арахіс сирий – 100 гр. |
Дуже цікаве блюдо. Вибух смаків. Можна подати як на святковий стіл, так і просто на вечерю.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Порізати цибулю півкільцями.
Обсмажити цибулю в суміші рослинного і соняшникової олій.
Додати кардамон, насіння гірчиці, коріандр цілий, кмин і зіру.
Обсмажити близько хвилини.
Додати корицю, коріандр мелений, каррі, імбир мелений, червоний перець, куркуму, чікен масалу і видавлений через землянку часник.
Обсмажити ще близько хвилини.
Помідори дрібно порізати.
Додати помідори в сковороду. Обсмажити близько 5 хвилин.
Порізати куряче філе на невеликі шматочки.
Додати порізане філе в сковороду і обсмажити близько трьох хвилин.
Додати сметану, перемішати.
Додати арахіс, закрити кришкою і протушкувати на маленькому вогні 10-15 хвилин.
Подавати з будь-яким гарніром, але краще з рисом і раитой. Приємного апетиту!