Іспанська тортилья – це омлет з додаванням картоплі і цибулі.
Інгредієнти
Картопля – 1 штука | |
Цибуля – 100 грам | |
Яйця – 2 штуки | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком |
Тортилья є одним із найвідоміших страв іспанської кухні. Її подають практично у всіх ресторанах Іспанії. Тортилья складається з базових продуктів: яєць, картоплі і цибулі. У деяких регіонах Іспанії класичну тортилью доповнюють різними начинками: сиром, шматочками м’яса, бобовими та іншими інгредієнтами. Завдяки цьому смак страви стає більш яскравим і насиченим. Але, тим не менш, класична тортилья, залишається більш затребуваною.
Блюдо дуже просте в приготуванні, з ним впорається навіть дитина. Так само блюдо дуже ситне, що ідеально підходить для сніданку.
Покроковий рецепт
Нарізати дрібно цибулю, нарізати кружечками картоплю.
Розжарити в сковороді 2 столові ложки рослинної олії, обсмажити гуртки картоплі по 5 хвилин з кожного боку,потім додати до картоплі цибулю і смажити ще 3 хвилини.
Розбити в миску яйця, посолити, поперчити і додати до яєць обсмажену картоплю з цибулею. Обсмажити суміш на сковороді.
Приємного апетиту!