Йогуртовий заливний капустяний пиріг

Йогуртовий заливний капустяний пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Капустяні пироги готують не тільки на основі дріжджового тіста.

Інгредієнти

йогурту – 200 мл
пшеничного борошна – 300 грам
житнього борошна – 200 грам
вівсяних висівок – 30 грам
цибулі – 100 грам
білокачанної капусти – 400 грам
яйця – 2
спеції – за вкуксу
сода – по вкуксу

Як приготувати Йогуртовий заливний капустяний пиріг

Пироги готують не тільки на основі дріжджового тіста. Пропонуємо вам ознайомитися з новою інтерпретацією відомого вам страви.

Покроковий рецепт

1. Очистіть цибулю і дрібно нарубаєте. Капусту нашаткуйте і додайте до цибулі. Обсмажте начинку до готовності.

2. Йогурт змішати зі спеціями і содою. Змішайте з яйцями і просійте борошно. Додайте висівки і замісіть густе тісто.

3. Надішліть половину частини тесту у форму для випікання. Викладіть начинку і залийте другу частину тіста.