Капустяні пироги готують не тільки на основі дріжджового тіста.
Інгредієнти
йогурту – 200 мл | |
пшеничного борошна – 300 грам | |
житнього борошна – 200 грам | |
вівсяних висівок – 30 грам | |
цибулі – 100 грам | |
білокачанної капусти – 400 грам | |
яйця – 2 | |
спеції – за вкуксу | |
сода – по вкуксу |
Як приготувати Йогуртовий заливний капустяний пиріг
Пироги готують не тільки на основі дріжджового тіста. Пропонуємо вам ознайомитися з новою інтерпретацією відомого вам страви.
Покроковий рецепт
1. Очистіть цибулю і дрібно нарубаєте. Капусту нашаткуйте і додайте до цибулі. Обсмажте начинку до готовності.
2. Йогурт змішати зі спеціями і содою. Змішайте з яйцями і просійте борошно. Додайте висівки і замісіть густе тісто.
3. Надішліть половину частини тесту у форму для випікання. Викладіть начинку і залийте другу частину тіста.