Кабачки-гриль з зеленим соусом

Кабачки-гриль з зеленим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачки вимити і обсушити паперовими кухонними рушниками. Нарізати овоч на довгасті слайсы. Щедро посипати компонент морською сіллю з прованськими травами – базиліком, орегано, чебрецем. Присмачити закуску меленим перцем.

Збризнути слайсы з кабачків лимонним соком.

Змастити оливковою олією розпечену сковорідку-гриль. Це зручніше за все робити за допомогою кулінарної силіконової пензлика. Обсмажити кабачки до бажаної структури з одного боку.

І з іншого – до появи красивих гриллевых смужок.

Викласти кабачки на тарілку охолонути до 40 градусів. Тим часом можна приготувати зелений соус. Щедро полити зеленим соусом кабачки перед подачею.

Приємного апетиту!