Камбала, запечена в духовці з чебрецем

Камбала, запечена в духовці з чебрецем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Камбала, запечена в духовці з чебрецем – незвичайне ніжне, пряна страва

Інгредієнти

Камбала – 1 шт.
Чебрець – 1 ч. л.
Винний оцет – 1 ст. л.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Чебрець – 1 ч. л.

Як приготувати Камбала, запечена в духовці з чебрецем

Камбала чудова і дуже смачна морська риба. Її можна смажити, тушкувати, варити і запікати в духовці. Самим, напевно, найпопулярнішим варіантом вважається смаження в паніровці. Лис віддаю перевагу рибу запікати в духовці. Та вона виходить ніжна, соковита і набагато корисніше

Покроковий рецепт

1. Камбалу помити, видалити нутрощі і очистити від луски.

2. Змішати рослинну олію, винний оцет і всі приправи.

3. Рибу покласти у форму для запікання і натерти маринадом. Дати їй насититися ароматами приправ півгодини.

4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

5. Подаємо запечену рибу з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!