Камбала, запечена в духовці з чебрецем – незвичайне ніжне, пряна страва
Інгредієнти
Камбала – 1 шт. | |
Чебрець – 1 ч. л. | |
Винний оцет – 1 ст. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Чебрець – 1 ч. л. |
Камбала чудова і дуже смачна морська риба. Її можна смажити, тушкувати, варити і запікати в духовці. Самим, напевно, найпопулярнішим варіантом вважається смаження в паніровці. Лис віддаю перевагу рибу запікати в духовці. Та вона виходить ніжна, соковита і набагато корисніше
Покроковий рецепт
1. Камбалу помити, видалити нутрощі і очистити від луски.
2. Змішати рослинну олію, винний оцет і всі приправи.
3. Рибу покласти у форму для запікання і натерти маринадом. Дати їй насититися ароматами приправ півгодини.
4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
5. Подаємо запечену рибу з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!