Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином

Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Камбалу добре промити під проточною водою. Видалити хвіст і гострі плавці. З риби дістати гру і молоку, якщо є. Їх ми також будемо запікати разом з рибою.

2. Грейпфрут очистити від шкірки і білої плівки, розділити на часточки

3. Форму для запікання змастити олією. На дно покласти часточки грейпфрута і молока з ікрою.

4. Зверху покласти рибу і змастити рослинним маслом. Посолити, поперчити і посипати розмарином.


5. Поставити камбалу в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин. Під рибою виходить дуже смачний соус з легкою гіркуватістю. Їм можна полити гарнір

6. Подавати з гарніром.