Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином

Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – відмінне доповнення до будь-якого гарніру

Інгредієнти

Камбала – 1 шт.
Грейпфрут – 1/2 шт.
Розмарин – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Рослинне масло – для змазування риби

Як приготувати Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином

Риба є цінним джерелом тваринного білка і дуже необхідного нашому організму. З риби можна приготувати багато різних страв, але найпростіший спосіб її приготування – це запікання – забирає мало часу, і риба виходить ніжною і корисною. Таке блюдо дуже добре готувати для діток.

Покроковий рецепт


1. Камбалу добре промити під проточною водою. Видалити хвіст і гострі плавці. З риби дістати гру і молоку, якщо є. Їх ми також будемо запікати разом з рибою.

2. Грейпфрут очистити від шкірки і білої плівки, розділити на часточки

3. Форму для запікання змастити олією. На дно покласти часточки грейпфрута і молока з ікрою.

4. Зверху покласти рибу і змастити рослинним маслом. Посолити, поперчити і посипати розмарином.


5. Поставити камбалу в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин. Під рибою виходить дуже смачний соус з легкою гіркуватістю. Їм можна полити гарнір

6. Подавати з гарніром.