Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – відмінне доповнення до будь-якого гарніру
Інгредієнти
Камбала – 1 шт. | |
Грейпфрут – 1/2 шт. | |
Розмарин – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для змазування риби |
Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – відмінне доповнення до будь-якого гарніру
Камбала – 1 шт. | |
Грейпфрут – 1/2 шт. | |
Розмарин – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для змазування риби |