.
Інгредієнти
Броколі – 300 г | |
Гриби печериці – 300 г | |
Сир твердий – 100 г | |
Часник – 2 зубчики | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Покроковий рецепт
Брокколі вимити, розділити на суцвіття. Гриби добре помити, довільно нарізати.
Розжарити сковороду з рослинним маслом і обсмажити на ньому роздавлений часник до появи характерного запаху на кухні (близько 2-3-х хвилин).
Часник видалити з сковороди. На часниковому маслі обсмажити брокколі і гриби до напівготовності (можна додати трохи води). Посолити, поперчити.
Овочево-грибну суміш остудити, додати тертий сир, перемішати. (Сир трохи залишити для посипання зверху).
Каннеллоні відварити в підсоленій воді до стану аль денте (Al dente). Подивіться на упаковку, там повинно бути вказано час варіння, так як каннеллоні всі різні. Вони повинні бути трохи не доваренными і залишатися пружним. Заздалегідь їх краще не відварювати, так як каннеллоні можуть злипнутися.
Воду злити, канелоні промити.
Фаршируємо каннеллоні раніше приготовленої сумішшю. Викласти пасту в вогнетривке блюдо.
Присипати тертим сиром. Форму закрити кришкою або укрити фольгою. Випікати в духовці при температурі 180С градусів близько 10-15 хвилин.
Приємного апетиту!