Каннеллоні фаршировані грибами і брокколі

Каннеллоні фаршировані грибами і брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Брокколі вимити, розділити на суцвіття. Гриби добре помити, довільно нарізати.

Розжарити сковороду з рослинним маслом і обсмажити на ньому роздавлений часник до появи характерного запаху на кухні (близько 2-3-х хвилин).

Часник видалити з сковороди. На часниковому маслі обсмажити брокколі і гриби до напівготовності (можна додати трохи води). Посолити, поперчити.

Овочево-грибну суміш остудити, додати тертий сир, перемішати. (Сир трохи залишити для посипання зверху).

Каннеллоні відварити в підсоленій воді до стану аль денте (Al dente). Подивіться на упаковку, там повинно бути вказано час варіння, так як каннеллоні всі різні. Вони повинні бути трохи не доваренными і залишатися пружним. Заздалегідь їх краще не відварювати, так як каннеллоні можуть злипнутися.
Воду злити, канелоні промити.

Фаршируємо каннеллоні раніше приготовленої сумішшю. Викласти пасту в вогнетривке блюдо.

Присипати тертим сиром. Форму закрити кришкою або укрити фольгою. Випікати в духовці при температурі 180С градусів близько 10-15 хвилин.

Приємного апетиту!