Блюдо, приготоване з тефтелькою і різнокольорових овочів, виходить дуже яскравим, ситним і легким.

Інгредієнти
| невеликі баклажани – чотири штучки | |
| не дуже великий кабачок або цукіні – один | |
| зелена цибуля – один пучок невеликого розміру | |
| великі часточки часнику очищені – два зубця | |
| великі помідори ароматні з м’ясистою м’якоттю – три штуки | |
| перець солодкий – по половині жовтого і червоного болгарський червоний, жовтий | |
| великий лук салатний білий – одна головка | |
| тонкомолотий перець чорний – на свій смак | |
| мелкомолотая сіль кам’яна – на свій смак | |
| велика соковита морква – одна | |
| добірне яйце сире куряче – одне яйце для тефтелькою | |
| домашній фарш з телячого м’яса – 400 г для тефтелькою | |
| ароматне масло рослинне – три ст. ложки |
