Капуста завжди знайдеться у хорошої господині в хаті, а курка зрадить їй соковитості і ароматність. Рецепт дуже простий, навіть починаюча господиня зможе здивувати своїх домочадців.
Інгредієнти
курячий окіст – 3-4 шт | |
капуста – 1 невеликий качан | |
спеції – за смаком |
Капусту, як відомо радять дієтологи, а біле м’ясо завжди було і буде корисним і поживним для тих, що худнуть і спортсменів. Загалом, хто хоче тримати себе у формі – цей рецепт для Вас.
Покроковий рецепт
Курку промиваємо під проточною водою. Солимо, перчимо до смаку і даємо трохи полежати, промаринуватися. Капусту шаткуємо як на закваску. Солимо, збиваємо і мнемо трохи руками, для того, щоб вона стала трохи ніжніше.
Готуємо форму для запікання (у мене керамічна). Беремо рукав для запікання. Капусту викладаємо як би роблячи матрац для курки.
Викладаємо решта шматочки курки. Трохи додаємо води. Щільно зав’язуємо рукав, при цьому випустивши по максимуму повітря.
Відправляємо в духовку на 40 хвилин. Потім розрізаємо рукав і даємо курочці зарум’янитися. Курочка з капустою готова. Приємного апетиту.