Капустяний салат із зеленим перцем і огірком

Капустяний салат із зеленим перцем і огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Капустяний овочевий салат – соковита і ароматна закуска до вашого столу!

Інгредієнти

Молода капуста – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Зелений перець – 1 шт.
Винний оцет – за смаком
Оливкова олія – опціонально
Сіль – за смаком
Лимонний перець – за смаком
Гострий перець чилі – за смаком

Як приготувати Капустяний салат із зеленим перцем і огірком

Соковитий, хрусткий овочевий салат з молодої капусти стане відмінним варіантом для обіду, святкового столу або домашнього вечері. Салат готуватися швидко, просто, інгредієнти дуже прості та бюджетні. За рахунок пікантною заправки страва чудово відтіняє рибні та м’ясні страви, надає новий акцент різноманітних гарнірів. Особливо гарний салат з стравами зі свинини і яловичини.

Покроковий рецепт

Тонко нашаткувати капусту за допомогою ножа або спеціальної овочерізки.

Нарізати тонкою соломкою зелений болгарський перець. Можна використовувати пікантний перчик халапеньо.

Нашаткувати огірок соломкою.

Додати в салат сіль, лимонний і гострий перець. Влити винний оцет за смаком і оливкове масло. Винний оцет можна замінити на яблучний або рисовий, а оливкова олія – на кукурудзяна, гарбузове чи рафіновану соняшникову.

Перемішати холодну закуску і дати страві настоятися. За бажанням, можна додати в салат зелень або ріпчасту цибулю.

Подавати закуску до столу. Приємного апетиту!