Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.
Інгредієнти
пекінська капуста – 4 листочка | |
маслини, оливки – 7-10 шт. | |
маринований перець – 1 шт. | |
свіжа петрушка – кілька листочків | |
сир фета – 2 ст. ложки | |
Для заправки салату: | |
йогурт – 100 мл | |
кропова суміш – ½ чайної ложки | |
часник – 1 чайну ложку | |
мелений перець – ¼ чайної ложки свіжого | |
лимонний сік – ½ чайної ложки |
Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.
Покроковий рецепт
Приготувати соус з йогурту. Йогурт перелити в миску. Додати в цю ж миску всі інші інгредієнти для заправки салату. Гарненько перемішати, відкласти в сторону.
Пекінську капусту нашаткувати. Маринований перець нарізати. Перекласти в салатник пекінську капусту, перець, маслини, оливки.
Розкришити в цю ж посуд сир фета. Зверху викласти готові і вже очищені креветки.
Полити приготований салат йогуртовій заправкою з зеленню, присипати зверху листочками петрушки і подавати до столу.