Капустяний салат з креветками і сиром фета

Капустяний салат з креветками і сиром фета – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.

Інгредієнти

пекінська капуста – 4 листочка
маслини, оливки – 7-10 шт.
маринований перець – 1 шт.
свіжа петрушка – кілька листочків
сир фета – 2 ст. ложки
Для заправки салату:
йогурт – 100 мл
кропова суміш – ½ чайної ложки
часник – 1 чайну ложку
мелений перець – ¼ чайної ложки свіжого
лимонний сік – ½ чайної ложки

Як приготувати Капустяний салат з креветками і сиром фета

Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.

Покроковий рецепт

Приготувати соус з йогурту. Йогурт перелити в миску. Додати в цю ж миску всі інші інгредієнти для заправки салату. Гарненько перемішати, відкласти в сторону.

Пекінську капусту нашаткувати. Маринований перець нарізати. Перекласти в салатник пекінську капусту, перець, маслини, оливки.

Розкришити в цю ж посуд сир фета. Зверху викласти готові і вже очищені креветки.

Полити приготований салат йогуртовій заправкою з зеленню, присипати зверху листочками петрушки і подавати до столу.