Капустяний салат з креветками і сиром фета

Капустяний салат з креветками і сиром фета – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з креветок, який пропонується включити до святкове меню, виходить дуже ніжним смаком і легким.

Покроковий рецепт

Приготувати соус з йогурту. Йогурт перелити в миску. Додати в цю ж миску всі інші інгредієнти для заправки салату. Гарненько перемішати, відкласти в сторону.

Пекінську капусту нашаткувати. Маринований перець нарізати. Перекласти в салатник пекінську капусту, перець, маслини, оливки.

Розкришити в цю ж посуд сир фета. Зверху викласти готові і вже очищені креветки.

Полити приготований салат йогуртовій заправкою з зеленню, присипати зверху листочками петрушки і подавати до столу.