Салат з пекінської капусти з персиками, помідорами і сиром брі
Інгредієнти
Капуста пекінська – ½ невеликого качана (300 гр.) | |
Персики – 2 шт. | |
Помідори – 4 шт. | |
Сир Брі – 150 гр. | |
Бальзамічний оцет – 1 ст. л. | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Красивий і корисний салат без майонезу. Родзинку йому надає м’який і пікантний сир Брі. Салат виходить низькокалорійним і дуже смачним. Таким салатом можна себе побалувати не тільки в свято, але в звичайний день, адже готується він у лічені хвилини
Покроковий рецепт
1. Всі овочі помити, добре обсушити від води. Пекінську капусту нарізати соломкою. Помідори і персики нарізати часточками. Ср Брі нарізати кубиками.
2. Всі інгредієнт красиво викласти на тарілку – спочатку капусту, потім персики з помідорами, зверху – Брі.
3. У мисці змішати оливкове масло і бальзамічний оцет.
4. Полити заправкою салат і подавати до столу. Приємного апетиту!