Капустяний салат з персиками, помідорами і брі

Капустяний салат з персиками, помідорами і брі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з пекінської капусти з персиками, помідорами і сиром брі

Інгредієнти

Капуста пекінська – ½ невеликого качана (300 гр.)
Персики – 2 шт.
Помідори – 4 шт.
Сир Брі – 150 гр.
Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Капустяний салат з персиками, помідорами і брі

Красивий і корисний салат без майонезу. Родзинку йому надає м’який і пікантний сир Брі. Салат виходить низькокалорійним і дуже смачним. Таким салатом можна себе побалувати не тільки в свято, але в звичайний день, адже готується він у лічені хвилини

Покроковий рецепт

1. Всі овочі помити, добре обсушити від води. Пекінську капусту нарізати соломкою. Помідори і персики нарізати часточками. Ср Брі нарізати кубиками.

2. Всі інгредієнт красиво викласти на тарілку – спочатку капусту, потім персики з помідорами, зверху – Брі.

3. У мисці змішати оливкове масло і бальзамічний оцет.


4. Полити заправкою салат і подавати до столу. Приємного апетиту!