Картопля часточками, запечена з часником, паприкою і травами

Картопля часточками, запечена з часником, паприкою і травами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підбираємо хороші добротні картопляні бульби, промиваємо їх від забруднень, а потім зручним способом очищаємо. Переносимо очищену картоплю на обробну поверхню і нарізаємо у формі великих часток.

Картопляну нарізку поміщаємо в ємність-миску. Відміряємо потрібну кількість спецій (прованські трави, паприка), кидаємо їх до картоплю.

Також засипаємо за смаком солі і сухого часнику.

Тепер необхідно влити до картопляним часточок в спеціях рослинне масло. Ми вирішили використовувати ароматне масло оливи. Добре підійде і звичайна соняшникова.

Перемішуємо, миску з картоплею накриваємо харчовою плівкою, прибираємо настоятися півгодини в тепле місце.

Деко покриваємо пергаментним папером. Викладаємо скибочки картоплі і відправляємо запікатися в духовку на півгодини. Температурний режим виставляємо на 200 або 220 градусів.

Приємного всім перекусу!