До реалізації пропонується просте у приготуванні картопляне страву на сковорідці. Ми посмажимо картоплю з цибулею, доповнивши інгредієнти зеленим горошком.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Горошок зелений – 4 ст. л. | |
Зелень – за смаком |
Для того, щоб приготувати на сковороді картопля з горошком, потрібно мінімум продуктових інгредієнтів, тому страва виходить одночасно і ситним, та бюджетними. З кухонного начиння візьміть сковороду, обробну дошку, ножик, овощечистку, сито, лопатку для перемішування. Подробиці – у нашому описі з фото.
Покроковий рецепт
Під проточною водою моєму картопляні плоди. Очищаємо бульби зручним для вас способом: овочечисткою або ножиком.
На обробній дошці нарізаємо картоплю у формі брусків. На сковороді підігріваємо олію. Нарізку з картоплі перекладаємо на сковороду для обжарювання. Відразу солимо, присипаємо меленим перцем.
Паралельно очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Інгредієнт дрібно рубаємо.
Викладаємо подрібнену цибулю на сковороду до картоплі.
Смажимо картоплю з цибулею до повної готовності і утворення скоринки.
Зелений консервований горошок перекладаємо на сито, щоб злити рідину. Викладаємо підготовлений горошок на сковороду. Тримаємо картоплю з горошком ще хвилин п’ять.
Подаємо картоплю з горошком з зеленню або овочевим салатом.
Всім приємного перекусу!