Картопля на сковороді з зеленим консервованим горошком

Картопля на сковороді з зеленим консервованим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

До реалізації пропонується просте у приготуванні картопляне страву на сковорідці. Ми посмажимо картоплю з цибулею, доповнивши інгредієнти зеленим горошком.

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Масло рослинне – 30 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Горошок зелений – 4 ст. л.
Зелень – за смаком

Як приготувати Картоплю на сковороді з зеленим консервованим горошком

Для того, щоб приготувати на сковороді картопля з горошком, потрібно мінімум продуктових інгредієнтів, тому страва виходить одночасно і ситним, та бюджетними. З кухонного начиння візьміть сковороду, обробну дошку, ножик, овощечистку, сито, лопатку для перемішування. Подробиці – у нашому описі з фото.

Покроковий рецепт

Під проточною водою моєму картопляні плоди. Очищаємо бульби зручним для вас способом: овочечисткою або ножиком.

На обробній дошці нарізаємо картоплю у формі брусків. На сковороді підігріваємо олію. Нарізку з картоплі перекладаємо на сковороду для обжарювання. Відразу солимо, присипаємо меленим перцем.

Паралельно очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Інгредієнт дрібно рубаємо.

Викладаємо подрібнену цибулю на сковороду до картоплі.

Смажимо картоплю з цибулею до повної готовності і утворення скоринки.

Зелений консервований горошок перекладаємо на сито, щоб злити рідину. Викладаємо підготовлений горошок на сковороду. Тримаємо картоплю з горошком ще хвилин п’ять.

Подаємо картоплю з горошком з зеленню або овочевим салатом.

Всім приємного перекусу!