Картопля по-французьки

Картопля по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чистимо картоплю і цибулю. Трьом картоплю на крупній тертці слайсами, так він приготується швидше. Цибулю ріжемо довільно, або півкільцями, або дрібними кубиками.

Змащуємо деко олією. Викладаємо шарами – картоплю, цибулю, фарш. І верхній шар змащуємо майонезом. Відправляємо наш картоплю в попередньо розігріту до 175 гр духовку приблизно на 20 хвилин.

Натираємо сир на крупній тертці. Дістаємо картоплю з духовки, посипаємо сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин.

Рубаємо дрібно зелень. У мене сьогодні кріп і петрушка. Дістаємо готову картоплю з духовки і посипаємо зеленню.

Готову страву подаємо гарячим зі свіжими овочами. Приємного апетиту!