Картопля з топінамбуром

Картопля з топінамбуром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картоплю нарізаємо соломкою або кубиками і відправляє на розігріту сковорідку.

Поки картопля смажиться, нарізаємо топінамбур дрібним кубиком.

Через 15-20 хвилин з початку жирки картоплі додаємо до нього топінамбур.

Додаємо на сковорідку дрібно нарізаний цибулю.

Смажимо звичайним способом іноді помішуючи.
Через 30-40 хвилин страва готова. Картопля з топінамбуром може використовуватися як самостійне блюдо або як гарнір до м’яса, риби, грибів.
Топінамбур надає звичної смаженої картоплі цікавий, злегка горіховий присмак. Це блюдо варто полюбити, оскільки воно значно корисніше звичайної смаженої картоплі.