Рецепт легкий у приготуванні, зможе впоратися навіть починаюча господиня, головне мати всі необхідні продукти і бажання готувати.
Інгредієнти
Картопля – 4 шт | |
Морква – 1 велика | |
Зелень (кріп, петрушка) – трохи | |
М’ясо – 300 г | |
Гриби – 300 г | |
Помідор – 1 | |
Сир твердий – 150 г | |
Спеції – за смаком | |
Сметана або майонез – 2 ст ложки |
Смачний рецепт, який врятує вас в той момент, коли хочеться чогось незвичайного і легкого в приготуванні. Готувати я буду в глиняних горщиках , в яких не передбачено кришки, і я замість неї використовую фольгу для того, щоб накрити.
Покроковий рецепт
Першим ділом краще підготувати всі продукти. Начистити і нарізати картоплю кубиками, цибулю порізати дрібно, моркву почистити і потерти на курпную тертку. Зелень дрібно нарізати. Все перемішати і посолити
М’ясо нарізати невеликими кубиками. Розігріти сковороду , обсмажити 2 хвилини на сильному вогні. Посолити і додати спеції до м’яса
Гриби нашаткувати і обсмажити, можна до напівготовності.
Додати гриби до картоплі із зеленню і морквою , добре перемішати ,укласти в горщики. Потім викласти м’ясо і помідори, попередньо нарізати їх півколом або як вам захочеться, це не принципово. Потім залити сметаною або майонезом.
Залити в горщики трохи води приблизно 30 мл , і поставити в розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 40 хвилин . Після того як в горщиках картопля і м’ясо буде майже готове , витягнути з духовки і зверху потерти сир. Це потрібно для того, щоб сир розплавився, а не спікся.
Наша страва готова! Можна подавати до столу