Картопляна бабка

Картопляна бабка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму картопля, обсушуємо і обертаємо фольгою для готування. Запікати треба 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Тепер очистимо і натремо картоплю.

Візьмемо яблуко. Разрежем його на чотири частини, видалити насіння і натремо. Візьмемо часник і натремо його.
Грудинку і цибулю ми наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо.

В чистій чаші змішуємо картоплю, часник і яблуко; збиваємо яйце, посолити і додамо чебрець, паприку і перець. Тепер нам потрібно перемішати все це до стану фаршу.

Змастимо форму маслом, після чого викладемо в неї масу. Запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове.