Відмінно підійде на обід. Дуже подобається дітям.
Інгредієнти
картопля – 800 гр. | |
цибуля – 1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
фарш (свинячий) – можна суміш з свинини і яловичини | |
спеції – за смаком |
Як приготувати Картопляна запіканка
Насправді запіканка не тільки картофельна, але і м’ясна!
Покроковий рецепт
Картоплю очистити, нарізати кубиками і поставити варитися.
Цибулю порізати, моркву натерти і обсмажити на соняшниковій олії.
Фарш теж додати в сковороду і обсмажувати разом з овочами. Додати спеції.
Картопля пюрировать з допомогою товкучки, додати трохи олії і сіль.
У форму для випікання викласти шар фаршу і шар картопляного пюре.
Збити одне яйце і змастити ним запіканку. Поставити в духовку на 25 хвилин.
Картопляно-м’ясна запіканка готова!