Свинину можна замінити курячим філе, теж непогано виходить.
Інгредієнти
шийна частина свинини – 400 грам | |
цибуля – 2 шт | |
сіль, приправи – за смаком | |
сметана – 3 ст. л. | |
борошно – 2-3 ст. л. | |
картопля – 6-7 шт | |
кріп – за смаком | |
вода – 300-400 мл |
Я дуже люблю таке другу страву як і всі члени нашої родини. Та й навряд чи знайдеться той, хто відмовиться від такої страви. На нього йде не дуже багато, тому рекомендую при можливості приготувати його. У своєму рецепті я брала шийну частину свинини як саму м’яку і ніжну. У процесі готування вона просто тане у роті.
Покроковий рецепт
Отже, починаємо з того, що нарізаємо м’ясо на шматочки. Наливаємо на сковороду 1 ст. л. рослинного масла і починаємо смажити.
Цибулю чистимо, нарізаємо і відправляємо до м’яса. Додаємо сіль, приправи і гарненько обсмажуємо.
Борошно і сметану змішуємо, додаємо сіль і воду. Ретельно перемішуємо.
Виливаємо в м’ясо продовжуємо тушкувати.
Поки м’ясо готується, чистимо картоплю відварюємо і робимо пюре. Я ще додаю в пюре кріп, бо дуже його люблю і запах дуже приємний.
Коли підлива загусне і м’ясо добре протушкується, викладаємо на тарілку картоплю.
Поливаємо картопля м’ясною підливою. Приємного апетиту!