Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами

Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рагу з кабачками, баклажанами, картоплею з перетертими лісовими грибами – смачне і ароматне друге блюдо. В ньому багато вітамінів і мікроелементів

Інгредієнти

Картопля – 1 шт.
Кабачки – 0,5 кг
Баклажани – 0,8 кг
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Лісові гриби перемелені – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами

Овочі повинні бути в щоденному меню будь-якої людини. Але взимку вони дорогі і не всі можуть дозволити їх купувати в супермаркетах. В цьому випадку нам на допомогу приходять заморожені овочі. Експерти кажуть, що в них зберігаються всі корисні вітаміни та мікроелементи, які є у свіжих. Смак у них, звичайно ж, не такий як у свіжих, але все можна поправити приправами. Я пропоную урізноманітнити смак заморожених овочів сухими лісовими грибами. Але не цілими, а перемеленими. Тоді рагу швидко готується.

Покроковий рецепт

1. Кабачки і баклажани промити, нарізати кубиками.

2. Картоплю, цибулю та моркву також промити, очистити. Картоплю і цибулю нарізати кубиками. Моркву на терти на крупній тертці.

3. Спочатку на сковороді обсмажити цибулю. Потім додати картоплю з морквою і також трохи обсмажити.

4. Додати кабачки з баклажанами. Добре все перемішати. Влити трохи води. Воду додавати по мірі википання.

5. Всипати грибну приправу, посолити, поперчити і добре перемішати. Накрити овочі кришкою і тушкувати до готовності.

6. Таке рагу може тривалий час зберігатися в холодильнику. Досить потім просто розігріти його в мікрохвильовці.