Для втомлених від перекусів на ходу, для наїлися вдосталь фастфуду, цей рецептик буде самим що ні на є порятунком. Побалуйте себе фаршированими картопляними човниками. Ненудні інгредієнти, приправлені спеціями, зроблять вашу трапезу більш атмосферної.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт середніх розмірів | |
Цибуля – 1 шт | |
Перець солодкий – 1 шт | |
Шпинат – 200 гр заморожений | |
Рослинна олія – 1 ст. л | |
Спеції і приправи: петрушка, часник, суміш перців – за смаком | |
Волоські горішки – 20 гр | |
Сир – 20 гр | |
Сіль – за смаком |
Покроковий рецепт
Приготуємо потрібні інгредієнти.
Картоплю помити і відварити в шкірці протягом 40-50 хвилин.
Нарізати цибулю і перець маленькими квадратиками, потім обсмажити їх на невеликій кількості олії.
Шпинат заморожений опустити в киплячу воду до готовності на 2-3 хвилини. Викласти на друшляк, після остигання дрібно порубати. Свіжий шпинат нарізати без додаткової підготовки.
Готову картоплю розділити на дві половинки, вийняти середину, надавши йому форму човники. Вийшло картопляне пюре додати до начинки.
Поєднати все інгредієнти: Обсмажений з цибулею перець, подрібнений шпинат, картопляне пюре, петрушку, часник сушений, перець. Перемішати.
Викласти начинку на картоплю, зверху посипати меленими волоськими горіхами і сиром. Відправити страву в розігріту до 175 градусів духовку.
Через 10 хвилин страва готова!
Фарширований шпинатом картопля особливо поєднується зі свіжими овочами.