Як звичайні картопляні деруни, тільки на хлібі
Інгредієнти
Картопля – 4 шт | |
Яйце – 1 шт | |
Хліб білий – 6 повних шматочків | |
Сіль – Щіпка | |
Олія для смаження – 2 ст. л. |
Як приготувати Картопляні деруни на хлібі
Здивуйте своїх близьких.
Усім знайомі деруни?
А на хлібі пробували?
Вони дуже смачні.
Покроковий рецепт
Очищаємо картоплю
Трьом картоплю на тертці (середньої або великої)
Додаємо до тертому картоплі яйце і щіпку солі, перемішуємо
Ріжемо хліб на довгі шматочки (їх виходить 12 шт)
Накладаємо картопляну масу на кожен шматочок
Обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді до рум’яної скоринки. Спочатку обсмажується сторона з картоплею.
Потім обсмажується сторона без картоплі
Приємного апетиту ????
Ось так просто приготувати
Спробуйте і обов’язково вийде
Можна їсти зі сметанкою