Ті, кому картопляні деруни (драники) здаються не дуже ситними, можуть додати в них трохи сиру і куряче м’ясо.
Інгредієнти
часник очищений – чотири штуки великі часточки | |
борошно пшеничне високосортна – чотири ст. ложки | |
картопляні бульби – десять штук великі | |
свіжа зелень петрушки – за смаком | |
філе куряче – 350 грам | |
мелений чорний перець – за смаком | |
твердий сир легкоплавкий – 200 грам | |
кам’яна сіль – за смаком | |
добірні курячі яйця сирі – два яйця | |
білий салатний цибуля – одна головка середнього розміру |
Ті, кому картопляні деруни (драники) здаються не дуже ситними, можуть додати в них трохи сиру і куряче м’ясо.
Покроковий рецепт
Натерти побільше твердий сир і всі очищені картопляні бульби.
Потім почистити салатний цибулю і нарізати його разом з курячим філе дуже дрібно. Перебрати, промити всю зелень, порубати її дрібно.
Підготувати посуд середнього розміру, з’єднати в ній всі подрібнені компоненти, додати подрібнений перчик, пшеничне борошно і насипати за смаком сіль. Руками гарненько перемішати все.
Потім невеликими порціями викласти отриману масу на сковороду і обсмажувати з обох сторін приблизно по дві хвилини.
Підготувати великий деко застелити його харчовою фольгою, потім перекласти в нього картопляні деруни з курячим м’ясо і сиром і запікати їх ще двадцять хвилин при середній температурі.
Подавати картопляні деруни (драники) з курячим м’ясом і сиром рекомендується з густим соусом із натурального йогурту або зі сметаною.