Картопляний гратен

Картопляний гратен – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний, вершковий і пряний картопляний гратен з духмяними ковбасками. Блюдо дуже ситне, живильне відмінно підійде до будь-якого салату або основної страви. Це блюдо стародавньої французької кухні, де вершки, картоплю, спеції і ароматні трави – це класика.

Зараз такий набір змінюють, розбавляють іншими інгредієнтами, у страву додають сметану, вершки або ж готують соус бешамель, експериментують зі спеціями. Універсальне Блюдо, легке й красиве в подачі. Краще всього подавати в скляній прозорій формі – так він виглядає набагато красивіше в подачі.

Спробуйте мій варіант гратена з ковбасками, і гратен стане частим гостем на вашому столі. Експериментуйте з начинками – від курячого філе до шматочків яловичини або філе лосося. З рибкою виходить особливо ніжно і смачно. Скуштуйте французькі ласощі у себе вдома!

Покроковий рецепт