Картопляний салат із зеленню

Картопляний салат із зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний картопляний салат – ситне і смачне блюдо з мінімуму інгредієнтів!

Інгредієнти

Картопля – 1 шт.
Кропива – невеликий пучок
Вершкове масло – 30 г
Сіль – за смаком
Суміш перців – щіпка
Часник зелений – невеликий пучок
Петрушка – невеликий пучок

Як приготувати Картопляний салат із зеленню

Картопляний салат із зеленню – максимального просте і дуже смачне блюдо з тонким вершковим відтінком. Закуска дуже смачна, легка в приготуванні і надзвичайно бюджетна. Подачу можна урізноманітнити улюбленими м’ясними компонентами, оливками, каперсами або скибочками сиру.

Покроковий рецепт

Спершу треба добре розігріти сковорідку і розтопити шматочок вершкового масла. Щоб продукт не горів, потрібно додати трохи рослинного масла.

Обсмажити на маленькому вогні дрібно нарубану петрушку, зелений часник і молода цибуля.

Кропиву обшпарити окропом і нарізати. Додати до зелені. Обсмажувати компоненти кілька хвилин.

Картоплю нарізати на дольки і промити. Залити водою і заздалегідь відварити в підсоленій воді, після чого злити всю зайву рідину. Додати коренеплід у сковорідку. Присмачити все інгредієнти меленим перцем, сіллю за смаком і спеціями, за бажанням. Ідеально підійде куркума, карі або розмарин.

Гарячий картопля з зеленню викласти на тарілку. До картоплі можна додати шинку, рубані мисливські ковбаски або томати.

Страву необхідно подавати гарячим. Приємного апетиту!