Ароматний картопляний салат – ситне і смачне блюдо з мінімуму інгредієнтів!
Інгредієнти
Картопля – 1 шт. | |
Кропива – невеликий пучок | |
Вершкове масло – 30 г | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – щіпка | |
Часник зелений – невеликий пучок | |
Петрушка – невеликий пучок |
Картопляний салат із зеленню – максимального просте і дуже смачне блюдо з тонким вершковим відтінком. Закуска дуже смачна, легка в приготуванні і надзвичайно бюджетна. Подачу можна урізноманітнити улюбленими м’ясними компонентами, оливками, каперсами або скибочками сиру.
Покроковий рецепт
Спершу треба добре розігріти сковорідку і розтопити шматочок вершкового масла. Щоб продукт не горів, потрібно додати трохи рослинного масла.
Обсмажити на маленькому вогні дрібно нарубану петрушку, зелений часник і молода цибуля.
Кропиву обшпарити окропом і нарізати. Додати до зелені. Обсмажувати компоненти кілька хвилин.
Картоплю нарізати на дольки і промити. Залити водою і заздалегідь відварити в підсоленій воді, після чого злити всю зайву рідину. Додати коренеплід у сковорідку. Присмачити все інгредієнти меленим перцем, сіллю за смаком і спеціями, за бажанням. Ідеально підійде куркума, карі або розмарин.
Гарячий картопля з зеленню викласти на тарілку. До картоплі можна додати шинку, рубані мисливські ковбаски або томати.
Страву необхідно подавати гарячим. Приємного апетиту!