Картопляний соус з грибами

Картопляний соус з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Осінь – час, коли хочеться побалувати себе вишуканою смакотою, зігрітися під теплою ковдрою, перечитати новели улюблених письменників. Що особливого в повсякденному картоплі з грибами? Відсутність дорогих продуктів. Картопляний соус, до складу якого входять грибочки, не просто смачний, ароматний і пряний, але також доступний, простий у приготуванні і досить поширений у повсякденному побуті. Вживати соус можна, як самостійне блюдо, так і в поєднанні з макаронними виробами, кашами, овочевими гарнірами.
Переваги картопляного соусу
1. Доступність.
2. Прості інгредієнти.
3. Легка технологія приготування.
4. Не займає багато часу для підготовки.
5. Яскраво виражений смак.

Я готую подібного роду блюдо, не менше двох разів на місяць. Хочу відзначити, що влітку, використовую абсолютно протилежні інгредієнти, додаю більше овочів, зелені, менше консервантів. Спираючись на основу запропонованого рецепту, ви зможете створювати свої кулінарні шедеври, замінювати інгредієнти, додати трави за смаком. Якщо ви ще не знаєте, що приготувати сьогодні на обід, дана стаття вам неодмінно допоможе.
Чому страва вважається дієтичним?

Даний соус відноситься до дієтичних рецептами. В основі дієтичного страви лежить перелік інгредієнтів, які входять в меню правильного харчування. Завдяки рецептурою грибного соусу, ми розвіємо міф про те, що правильне харчування – це прісні, без смаку, низькокалорійні страви. Картопляний соус готується без додавання консервантів, магазинних приправ, жирного олії. Всі інгредієнти тушкуються, зберігаючи всі корисні властивості і божественний аромат.
Приступаємо до приготування. Підготуємо всі необхідні складові. Викладемо продукти, що б все було під рукою.

Покроковий рецепт