Суп на сироватці з лососем, з додавання картоплі, моркви і кабачка
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Кабачок – 1 шт. | |
Філе лосося – 250 гр. | |
Сироватка – 1 л. | |
Вода – 2 л | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком |
Я часто роблю сир будинку, але іноді буває. Після цього процесу завжди залишається сироватка,яку шкода вилити. Я її заморожую. А коли приходить настрій на кисленький супчик, тоді дістаю і використовую. Правда завжди трохи розводжу водою, щоб не було надто кисло. Сьогоднішній варіант з лососем
Покроковий рецепт
1. Овочі помити, очистити все, крім кабачка. Картопля і кабачок нарізати кубиками. Цибулю нарізати четвертинками, моркву нарізати кільцями. Якщо колечка виходять занадто великі, то розрізати ще навпіл.
2. Скласти овочі в каструлю, залити сироваткою і водою. Вода додається, щоб суп не був занадто кислим. Посолити, поперчити, довести до кипіння і варити 30 хвилин.
3. Філе лосося нарізати невеликими шматками. Кинути в суп і поварити ще 10 хвилин.
4. Приємного апетиту!