Картопляний суп з лососем і кабачком (на сироватці)

Картопляний суп з лососем і кабачком (на сироватці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп на сироватці з лососем, з додавання картоплі, моркви і кабачка

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Кабачок – 1 шт.
Філе лосося – 250 гр.
Сироватка – 1 л.
Вода – 2 л
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

Як приготувати Картопляний суп з лососем і кабачком (на сироватці)

Я часто роблю сир будинку, але іноді буває. Після цього процесу завжди залишається сироватка,яку шкода вилити. Я її заморожую. А коли приходить настрій на кисленький супчик, тоді дістаю і використовую. Правда завжди трохи розводжу водою, щоб не було надто кисло. Сьогоднішній варіант з лососем

Покроковий рецепт


1. Овочі помити, очистити все, крім кабачка. Картопля і кабачок нарізати кубиками. Цибулю нарізати четвертинками, моркву нарізати кільцями. Якщо колечка виходять занадто великі, то розрізати ще навпіл.

2. Скласти овочі в каструлю, залити сироваткою і водою. Вода додається, щоб суп не був занадто кислим. Посолити, поперчити, довести до кипіння і варити 30 хвилин.

3. Філе лосося нарізати невеликими шматками. Кинути в суп і поварити ще 10 хвилин.

4. Приємного апетиту!