Ковбасний суп з вівсянкою – смачне і апетитне блюдо на швидку руку!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1/2 шт. | |
Морква – 1/2 шт. | |
Ковбаса свиняча – 100 г | |
Кріп – невеликий пучок | |
Спеції – за смаком | |
Вівсянка – 2 ст. л. |
Суп з ковбасою і вівсянкою – ситний і простий варіант ароматного супу. Блюдо неймовірно швидке в приготуванні, смачне і легке. Це хороший варіант обідньої першого страви або дієтичного вечері. Експериментуйте зі спеціями, цікавими травами і видами ковбаси і ви точно знайдіть свій улюблений варіант супу з ковбаскою!
Покроковий рецепт
Підготувати коренеплоди для супу. Очистити моркву, картоплю і цибулю вимити компоненти. Подрібнити картоплю, моркву і цибулю на невеликі кубики. Промити повторно і відправити на вогонь, заливши водою. Готувати до напівготовності.
Всипати вівсяну крупу і варити суп ще 5 хвилин.
Додати порізану кубиками ковбасу або шинку – готувати суп ще 5 хвилин.
В кінці приготування приправити суп спеціями і рубаною зеленню кропу. Кращим варіантом для вівсяного супу стане базилік, паприка, чебрець або сушений зелений лук.
Розлити суп по тарілках, давши страві настоятися чверть години в каструльці.
Суп відмінно поєднується з ароматними свіжоспеченими булочками і часниковою плетінкою. Приємного апетиту!