Картопляний суп з вівсянкою і вареною ковбасою

Картопляний суп з вівсянкою і вареною ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ковбасний суп з вівсянкою – смачне і апетитне блюдо на швидку руку!

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1/2 шт.
Морква – 1/2 шт.
Ковбаса свиняча – 100 г
Кріп – невеликий пучок
Спеції – за смаком
Вівсянка – 2 ст. л.

Як приготувати Картопляний суп з вівсянкою і вареною ковбасою

Суп з ковбасою і вівсянкою – ситний і простий варіант ароматного супу. Блюдо неймовірно швидке в приготуванні, смачне і легке. Це хороший варіант обідньої першого страви або дієтичного вечері. Експериментуйте зі спеціями, цікавими травами і видами ковбаси і ви точно знайдіть свій улюблений варіант супу з ковбаскою!

Покроковий рецепт

Підготувати коренеплоди для супу. Очистити моркву, картоплю і цибулю вимити компоненти. Подрібнити картоплю, моркву і цибулю на невеликі кубики. Промити повторно і відправити на вогонь, заливши водою. Готувати до напівготовності.

Всипати вівсяну крупу і варити суп ще 5 хвилин.

Додати порізану кубиками ковбасу або шинку – готувати суп ще 5 хвилин.

В кінці приготування приправити суп спеціями і рубаною зеленню кропу. Кращим варіантом для вівсяного супу стане базилік, паприка, чебрець або сушений зелений лук.

Розлити суп по тарілках, давши страві настоятися чверть години в каструльці.

Суп відмінно поєднується з ароматними свіжоспеченими булочками і часниковою плетінкою. Приємного апетиту!