Пропонуємо вам зварити суп, основа якого бульйон з свинячих реберець. На виході страва виходить наваристим, ситним, апетитним!
Інгредієнти
Свинячі реберця – 400 гр | |
Картопля – 4 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 0,5 шт. | |
Цибуля зелена – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Вода – 2,5 л |
Для приготування м’ясного бульйону промиваємо свинячі реберця, перекладаємо їх у каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь для варіння. Коли над поверхнею утворюється пінна шапка, обов’язково її знімаємо. Варимо свинячі реберця до готовності, сам бульйон приправляємо сіллю і продовжуємо готувати суп, спираючись на наш рецепт.
Покроковий рецепт
Картопляні бульби (неушкоджені) промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки зручним способом. Очищені бульби перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо великими частинами-кубиками. Картопляну нарізку поміщаємо в м’ясний бульйон. Продовжуємо варити.
Морквину для картопляного супу наріжемо тонкою соломкою або брусочками. Можна і просто натерти її.
Цибулю подрібнюємо в довільній формі. Овочі відправляємо до картоплі в варитися суп.
Варимо картопляний суп зі свинячими реберцями до готовності.
В кінці готування додаємо в суп подрібнений зелений лук. За необхідності приправляємо спеціями.
Приємного всім апетиту!