Картопляний суп зі свинячими реберцями

Картопляний суп зі свинячими реберцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам зварити суп, основа якого бульйон з свинячих реберець. На виході страва виходить наваристим, ситним, апетитним!

Інгредієнти

Свинячі реберця – 400 гр
Картопля – 4 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 0,5 шт.
Цибуля зелена – за смаком
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Вода – 2,5 л

Як приготувати Картопляний суп зі свинячими реберцями

Для приготування м’ясного бульйону промиваємо свинячі реберця, перекладаємо їх у каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь для варіння. Коли над поверхнею утворюється пінна шапка, обов’язково її знімаємо. Варимо свинячі реберця до готовності, сам бульйон приправляємо сіллю і продовжуємо готувати суп, спираючись на наш рецепт.

Покроковий рецепт

Картопляні бульби (неушкоджені) промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки зручним способом. Очищені бульби перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо великими частинами-кубиками. Картопляну нарізку поміщаємо в м’ясний бульйон. Продовжуємо варити.

Морквину для картопляного супу наріжемо тонкою соломкою або брусочками. Можна і просто натерти її.

Цибулю подрібнюємо в довільній формі. Овочі відправляємо до картоплі в варитися суп.

Варимо картопляний суп зі свинячими реберцями до готовності.

В кінці готування додаємо в суп подрібнений зелений лук. За необхідності приправляємо спеціями.

Приємного всім апетиту!