Картопляний суп зі свинячими реберцями

Картопляний суп зі свинячими реберцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляні бульби (неушкоджені) промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки зручним способом. Очищені бульби перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо великими частинами-кубиками. Картопляну нарізку поміщаємо в м’ясний бульйон. Продовжуємо варити.

Морквину для картопляного супу наріжемо тонкою соломкою або брусочками. Можна і просто натерти її.

Цибулю подрібнюємо в довільній формі. Овочі відправляємо до картоплі в варитися суп.

Варимо картопляний суп зі свинячими реберцями до готовності.

В кінці готування додаємо в суп подрібнений зелений лук. За необхідності приправляємо спеціями.

Приємного всім апетиту!