Кацу-карі з свинини з баклажаном

Кацу-карі з свинини з баклажаном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварюємо рис, для спрощення процесу приготування і дотримання порцій використовую рис у пакетах і слідую інструкції по приготуванню .

Підготувати овочі для обжарювання :
Нарізати дрібно цибулю, морква, баклажан.
Для цієї страви я вирішив нарізати м’якоть на невеликі шматочки, щоб соус вийшов більш однорідний і час на приготування пішло на нього менше .

Обсмажуємо моркву, додавши чайну ложку цукру!
При появі золотинки додамо лук/імбир, чайну ложку соусу тереяки і соєвого. Додамо дрібні кубики баклажана і обсмажуємо в цілому хвилин 5, після чого додаємо води, але не заливаємо + додаємо спеції і закриваємо кришкою.

Робимо свинячі відбивні (перед відбиттям посипати сіллю і перцем, щоб спеції проникли ще глибше! )

Обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку і після заливаємо водою збавивши вогонь до мінімуму;
Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 20 доливаючи води.

Примітка
В оригінальному меню Танкацу (свинину роблять в паніровці і не томлять) , також баклажана там немає (але мені стало шкода мій проподающий баклажан і в теж час хотілося зробити каррі ще більш прянным).
Всім дякую за увагу та приємного апетиту вам і вашій родині!