Кекси з яблучним повидлом

Кекси з яблучним повидлом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кекси – це невелика солодка здобна випічка з бісквітного тіста. Вони можуть бути солодкими або не солодкими, з різними сухофруктами, ягодами, горіхами або з овочами, сиром, зеленню, з ароматизаторами, алкоголем, шоколадом…

Ці яблучні кекси не залежать у вас вдома, будьте впевнені ;-). Як тільки ви їх дістанете з духовки, відразу візьметеся до поїдання і не зможете зупинитися. Кекси з яблучним повидлом – прекрасна утилізація застояного варення в холодильнику. На випадок відсутності яблучного повидла, можна замінити на будь-яке інше, густе варення. Готуватися все гранично просто. У різних шальках змішується сухі і рідкі інгредієнти. У даному рецепті до складу тесту входить безліч різних добавок, тому без розпушувача тут нікуди. В крайньому випадку, розпушувач можна замінити на соду, погашену в оцті. Потім обидві суміші змішуються до виключення грудок. Випікають кекси досить таки швидко, всього 10-15 хвилин і тепла свіжа випічка вже на вашому столі.

Покроковий рецепт