Клафутти з малиною – заливний пиріг на молоці

Клафутти з малиною – заливний пиріг на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіант клафутти – з кокосовою стружкою і малиною

Інгредієнти

Малина – 400 г
Яйця – 2 шт.
Цукор – 75 г
Кокосова стружка дрібна – 25 г
Кукурудзяний крохмаль – 75 г
Молоко – 250мл

Як приготувати Клафутти з малиною – заливний пиріг на молоці

Клафутти – це класичний французький пиріг кухні, основою якого є яйця і фрукти. Може робитися зовсім без борошна. Борошно замінюється меленими горіхами, кокосовою стружкою, меленим арахісом.

Покроковий рецепт


1. У глибокій мисці змішати яйця, крохмаль і цукор.Збивати до тих пір, поки маса не стане білою.

2. Потім в масу ввести кокосову стружку і акуратно розмішати.

3. Влити молоко, постійно помішуючи.

4. Малину промити і обсушити. Форму для випічки змастити рослинним маслом і посипати цукром. На дно форми розкласти дві третини малини. Вилити тісто у форму. Зверху розкласти решту малини.


5. Поставити пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Готовий клафутти можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою.