Надзвичайними властивостями володіє компот з ягід і фруктів. По-перше, він добре втамовує спрагу краще, ніж будь-якої газованої води, по-друге, він насичує організм великою кількістю вітамінів і микроэлем
Інгредієнти
Вода – 3 л. | |
Яблука – 3 шт. | |
Свіжа або заморожена полуниця – 200 гр. | |
Шипшину – 30 гр. |
Компот, зварений з свіжих яблук з додаванням полуниці, несе емоційний смак, яблуко немов наповнює воду в’язкістю, а полуниця надає чудовий аромат, розбурхує дух, а якщо додати в цей компот, трохи шипшини, його легко зробити знахідкою для підвищення імунітету.
Покроковий рецепт
Воду наливаємо в каструлю і ставимо на вогонь, цим часом нарізаємо яблука на часточки. Полуницю, шипшина, цукор і нарізані яблука кладемо в каструлю.
Коли компот закипить, даємо йому покипіти хвилин 5-10, для того щоб всі інгредієнти обмінялися смаками і компот придбав насиченість.
Потім потрібно дати компоту збагатитися вітамінами шипшини, так як він не відразу розкривається, а також остудитися. Після закінчення часу компот з яблук і полуниці можна розливати по келихах.