Котлети на молоці з яловичого фаршу

Котлети на молоці з яловичого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Кладемо фарш у велику тарілку, додаємо подрібнену цибулю (можна блендером, але буде трохи гірчити).

2. Додаємо 1 яйце.

3. Нарізаємо дрібно батон. Заливаємо молоком. Залишаємо просочитися батон на 5-10 хвилин. Віджимаємо від надлишків молока, інакше фарш буде рідким. Потім додаємо до фаршу.

4. Сіль, перець, паприка, сушена зелень, оцет, томат. Все ретельно змішати до отримання однорідної маси.

5. Надаємо форму і обсмажуємо на середньому вогні хвилин 15.

Приємного вам апетиту))