Ніжні котлети, приготовлені з рубленого курячого філе
Інгредієнти
сир твердий – 100 гр. | |
куряче філе – 500 гр. | |
яйце – 1 | |
спеції – 1 ч. л |
Для приготування цього простого, але в теж час вишуканої страви знадобиться три основних інгредієнта, які зазвичай знайдуться у будь-якої господині.
Покроковий рецепт
Філе необхідно нарізати дрібними шматочками, причому чим дрібніше, тим ніжніше будуть котлети.
Подрібнюємо сир на дрібній тертці.
В окремій тарі злегка збиваємо віночком яйце. У чашці з’єднуємо мелконарезанного курку, яйце і натертий сир. Додаємо сіль і приправи. Ретельно перемішуємо, щоб сир розподілився рівномірно.
Консистенція повинна вийде густе тісто на оладки. Обсмажувати котлети краще на очищеному рослинному маслі, змінюючи його для кожної партії. За допомогою столової ложки на розігріту сковороду акуратно на відстані 2-3 см один від одного викладаємо котлетки.
Обсмажити їх необхідно з двох сторін, але перш ніж перевертати потрібно переконатися, що утворилася скоринка, інакше котлетка розвалиться. Такі котлети можна подавати до столу практично з будь-яким гарніром як основне блюдо. Особливо добре поєднується з відварним рисом і гарніром з овочів.