Котлети з кабачків і сиру фета

Котлети з кабачків і сиру фета – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлети з кабачків з найніжнішим сиром фета і зеленою цибулькою.

Покроковий рецепт

1. Кабачки промивають, очищають, великі видаляють насіння, а м’якоть досить крупно ріжуть. Потім кабачкову м’якоть перекладають в чашу блендера і подрібнюють. Подрібнювати кабачки потрібно не в пюре а кашку з шматочками. Якщо кабачків багато, а чаша мала, можна підготувати кашку в кілька прийомів. Якщо у вас немає блендера, кабачки можна натерти на дрібній тертці. Овоч солять і залишають на п’ять хвилин.

2. Далі кабачкову масу віджимають, додають борошно з яйцями.

3. Потім додають розім’яту сир Фета і подрібнену петрушку. Зелену цибулю нарізають разом з білою частиною, закидають у тісто і ретельно вимішують. Якщо ви вважаєте тісто рідким, можна додати ще борошна.

4. Масу за допомогою ложки викладають в розпечене масло і прожарюють до скоринки з обох сторін. На 1 котлетку йде приблизно 2-3 столові ложки кабачкового тесту.

5. Не накладайте котлетки дуже щільно в сковороді, смажте партіями. При необхідності, додайте масло в сковороду.

6. Після приготування потрібно відразу подавати до столу, але і в охолодженому вигляді котлети з кабачків залишаються соковитими і ароматними.