Котлети з крабових паличок з морквою і сиром

Котлети з крабових паличок з морквою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайний варіант використання крабових паличок. Зазвичай їх їдять сирими в різних салатах або закусках. Але і в смаженому вигляді вони також гарні.

Покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву помити й очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.

2. Цибулю обсмажити до прозорості. Додати моркву і тушкувати до готовності. Оскільки морква вбирає зазвичай багато масла, то щоб котлети не були занадто жирними додати трохи води.

3. Крабові палички натерти на крупній тертці.

4. Складіть крабові палички в каструлю. Додайте до них яйця, посоліть і перемішайте.


5. Натріть сир на крупній тертці і додати до котлетної маси. Також додайте борошно. Добре перемішайте.


6. Коли овочі трохи охолонуть додайте їх крабовим паличкам.


7. Вологими руками сформуйте котлети і обсмажте на олії до рум’яної скоринки. Котлети виходять дуже ніжними, просто тануть у роті. І неможливо здогадатися, що вони з крабових паличок!