Незвичайний варіант використання крабових паличок. Зазвичай їх їдять сирими в різних салатах або закусках. Але і в смаженому вигляді вони також гарні.
Покроковий рецепт
1. Цибулю і моркву помити й очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
2. Цибулю обсмажити до прозорості. Додати моркву і тушкувати до готовності. Оскільки морква вбирає зазвичай багато масла, то щоб котлети не були занадто жирними додати трохи води.
3. Крабові палички натерти на крупній тертці.
4. Складіть крабові палички в каструлю. Додайте до них яйця, посоліть і перемішайте.
5. Натріть сир на крупній тертці і додати до котлетної маси. Також додайте борошно. Добре перемішайте.
6. Коли овочі трохи охолонуть додайте їх крабовим паличкам.
7. Вологими руками сформуйте котлети і обсмажте на олії до рум’яної скоринки. Котлети виходять дуже ніжними, просто тануть у роті. І неможливо здогадатися, що вони з крабових паличок!