Дуже ароматні й соковиті котлетки, сподобаються як дорослим так і дітям.
Інгредієнти
Філе куряче – 1 кг | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Батон – невеликий шматочок | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Насіння пажитника – 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки | |
Чорний кмин – 1/2 чайної ложки | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Сметана – 1 столова ложка | |
Яйце – 1 шт. | |
Масло рослинне – 4-5 столових ложок | |
Зіра – 1/2 їдальні ложки | |
Паприка мелена – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1/2 їдальні ложки | |
Молоко – 100 мл | |
Сіль – за смаком |
Котлети готуються дуже швидко і просто. Інгредієнти доступні практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.
У блендері змішати насіння пажитника, чорний кмин, коріандр, перець чорний мелений, куркуму, паприку, зіру. Перемолоти.
Куряче філе порізати і перекрутити на м’ясорубці на фарш.
Сухий батон замочити в теплому молоці.
Часник перекрутити на м’ясорубці до фаршу.
Тугіше процедуру проробити з цибулею.
З батона віджати зайве молоко і теж перекрутити до фаршу.
Додати до фаршу яйце, сметану, мелені спеції і вершкове масло. Посолити. Добре розім’яти.
Розігріти в сковороді олію, сформувати котлети і обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні.
Котлети з курячого фаршу готові. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!